Србија

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ШОКИРАО СРБИЈУ: Тукао сам човека! Био сам испровоциран, штитио сам породицу!

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић признао је јуче у Трећем основном јавном тужилаштву да је у јулу прошле године тениским рекетом претукао Жарка Ивковића, власника ‘Физио центра’!

Јовановић се на саслушању пред тужиоцем правдао да је његова породица била угрожена и да је употреба силе била изнуђена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Да, тачно је, напао сам Ивковића како бих заштитио своју породицу. Био сам испровоциран, па сам прешао неке границе, које су за мене раније биле недодирљиве – казао је Јовановић.

Коментаришући ове наводе, адвокат Драгош Цукавац каже да Јовановић мора озбиљно да поведе рачуна о понашању.

– Он је јавна личност и такво понашање му заиста не приличи. За ово дело, иначе, запрећена је казна од шест месеци до три године затвора. Максимална казна се досуђује само онда када се дело понови или ако је починилац склон насилничком понашању – истиче Цукавац.

Подсетимо, Јовановић је 18. јула 2020. године тениским рекетом напао Ивковића испред клинике ‘Физио центар’, после чега је Ивковић због повреда превезен у Ургентни центар.

Јовановићева супруга Јелена и Жарко Ивковић одраније су били у сукобу због власништва над пословним простором и заједничком фирмом.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ