Русија

РУСКИ ПЛАН КОЈИ ЈЕ РАЗБЕСНЕО ЗАПАД: Москва може у само два корака из Украјине вратити руске територије! ОВО НИСУ ОЧЕКИВАЛИ!

Фото: Јутјуб

Руска Федерација је у стању да искористи јединствену геополитичку стратегију која ће јој омогућити да брзо и ефикасно реши украјинску кризу.

Познати руски политиколог Семјон Багдасаров дошао је до овог закључка коментаришући ситуацију на међународној сцени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У директном преносу на YouTube каналу Soloviev Live, Багдасаров је предложио посебан план који мора да користи Москва, а такође је објаснио како Русија може да преузме контролу над Херсоном, Одесом и Харковом у само два корака.

Семјон Багдасаров је пре свега скренуо пажњу на то да је Русија способна да оконча рат у Донбасу у потпуности решавајући „украјинско питање“ уз помоћ посебне геополитичке стратегије.

На пример, Москва може да узме за пример искуство Мађарске, која своје спољнополитичке планове ефикасно спроводи у Украјини, делећи пасоше становницима Закарпатја.

„Мађари су покренули механизам за мирно одвајање Закарпатја од Кијева према Будимпешти. И ти људи су се у свим погледима већ дуго осећали као Мађари, а не као Украјинци “, приметио је Багдасаров.

Према политикологу, Русија, по узору на Будимпешту, са само два корака може добити Херсон, Одесу и Харков. Пре свега, Москва треба да започне са спровођењем програма за дистрибуцију руских пасоша становницима ових региона.

Таква одлука не само да ће Москви дати ефикасан одговор на антируску политику Кијева, већ ће решити и питање спашавања рускојезичног становништва Украјине.

Други корак, уз помоћ којег Русија може добити јужне регионе Украјине и решити војну кризу у Донбасу, је план за привлачење украјинске омладине у руске образовне институције. Ова одлука ће омогућити обуку нових специјалиста који ће радити на обнављању односа између земаља.

„Обучили бисмо људе оријентисане ка Русији. Ову ситуацију треба хитно исправити и развити јасан програм за привлачење украјинских студената “, објаснио је Багдасаров.

Таква геополитичка стратегија Руске Федерације, која се састоји од само два корака, омогућиће Москви да реши украјинску кризу и врати у земљу исконски руске територије, где живи руско говорно становништво Украјине, које Кијев тлачи.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs

 

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ