Србија

ДАЧА ИКОДИНОВИЋ ЗАТРЕСАО СРБИЈУ: Не хушкајте грађане на међусобне сукобе! Вучићеве силеџије напале народ

Председник Одбора за спорт Народне странке Данило Икодиновић за Нова.рс каже да је су јучерашњи догађаји на стадиону ФК Партизан доказ да је држава у служби криминала и да су хулигани, који су напали незадовољне навијаче, продукт председника Србије, Александра Вучића.

„Јучерашња дешавања на стадиону Партизана најбољи су показатељ стања у којем се налази друштво. Хулигани који су напали незадовољне навијаче су продукт Александра Вучића који уз помоћ силе, страха и лажи влада Србијом већ девет година“, рекао је Икодиновић за наш портал.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он истиче да се на делу видела репресија полиције, власти и хулигана, који нису, како каже, навијачи Партизана, него силеџије у служби власти СНС-а.

„Пошто се насиље догодило током спортског догађаја, постављам питање министру омладине и спорта Вањи Удовичићу да ли спортски догађаји служе за обрачун власти са народом? Знам да је власт свесна да јој је крај близу и упозоравам челнике режима да не хушкају грађане на међусобне сукобе, јер их то неће спасити од пада са власти“.

Извор: Нова

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ