Регион

УЖАС У БУДВИ: Србин ножем избо Црногорца седам пута

Фото: Pixabay.com

Будванска полиција је ухапсила Н.Т. (21) из Србије, осумњиченог за убиство у покушају, пренели су данас црногорски медији.

Он је током туче ножем нанео више убодних рана Д.Ч. из Будве, саопштено је из црногорске Управе полиције.

– Синоћ сат након поноћи полицији је пријављено да је у Старом граду у једном угоститељском објекту дошло до нарушавања јавног реда и мира и да је једно лице задобило повреде – наводе из Управе полиције.

Како додају, полиција је одмах изашла на лице места, блокирала Стару град и извршила претрагу терена, преноси ЦдМ.

– Оперативне групе криминалистичке полиције које у вечерњим часовима покривају ово подручје града у циљу спречавања кривичних дела су правовремено реакцијом спречиле бекство осумњиченог – објашњавају из Управе полиције.

Н.Т. је након туче Д.Ч. нанео више убодних рана ножем.

– Д.Ч. је хоспитализован у которској болници. На лицу места је извршен увиђај којим је руководио државни тужилац у Вишем државном тужилаштву. Будванска полиција је прикупила обавештања од око 20 особа које су били учесници инцидента, али и очевидаца и сведока – саопштили су из Управе полиције, преноси ЦдМ.

Такође, у случај је укључен и ронилачки тим Противтерористичке јединице који су претрагом мора пронашли нож за који се сумња да је осумњичени користио приликом извршења дела.

– Криминалистичком обрадом полиција је дошла до сумње да је кривичном делу претходио вербални и физички конфликт две групе лица које су боравиле у угоститељском објекту – навели су из Управе полиције.

Извор: Танјуг/Република

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ