Регион

УЖАС У БУДВИ: Србин ножем избо Црногорца седам пута

Фото: Pixabay.com

Будванска полиција је ухапсила Н.Т. (21) из Србије, осумњиченог за убиство у покушају, пренели су данас црногорски медији.

Он је током туче ножем нанео више убодних рана Д.Ч. из Будве, саопштено је из црногорске Управе полиције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Синоћ сат након поноћи полицији је пријављено да је у Старом граду у једном угоститељском објекту дошло до нарушавања јавног реда и мира и да је једно лице задобило повреде – наводе из Управе полиције.

Како додају, полиција је одмах изашла на лице места, блокирала Стару град и извршила претрагу терена, преноси ЦдМ.

– Оперативне групе криминалистичке полиције које у вечерњим часовима покривају ово подручје града у циљу спречавања кривичних дела су правовремено реакцијом спречиле бекство осумњиченог – објашњавају из Управе полиције.

Н.Т. је након туче Д.Ч. нанео више убодних рана ножем.

– Д.Ч. је хоспитализован у которској болници. На лицу места је извршен увиђај којим је руководио државни тужилац у Вишем државном тужилаштву. Будванска полиција је прикупила обавештања од око 20 особа које су били учесници инцидента, али и очевидаца и сведока – саопштили су из Управе полиције, преноси ЦдМ.

Такође, у случај је укључен и ронилачки тим Противтерористичке јединице који су претрагом мора пронашли нож за који се сумња да је осумњичени користио приликом извршења дела.

– Криминалистичком обрадом полиција је дошла до сумње да је кривичном делу претходио вербални и физички конфликт две групе лица које су боравиле у угоститељском објекту – навели су из Управе полиције.

Извор: Танјуг/Република

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ