Свет

Хорор! ДЕВОЈЧИЦА МАРИКА (2) УМРЛА ОД ТОПЛОТНОГ УДАРА: 7 сати је била НА ВЕОМА ВИСОКОЈ ТЕМПЕРАТУРИ

Фото: Pixabay.com

Двогодишња девојчица умрла је од последица топлотног удара након што је више од седам сати провела у закључаном ауту на веома високој температури.

Џоселин Марика Мендез (2) доживела је ужасну смрт за коју је оптужена је Хуана Перез-Доминго (43) која је била плаћена 40 долара недељно да је води и враћа из вртића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хуана је наводно у петак ујутру око пола седам дошла до девојчицу, али пошто се вртић отвара тек од осам, она је отишла у кућу, а девојчицу оставила закључана у аутомобилу. Како је навела у полицији, због многобројних проблема и обавеза је сметнула дете са ума и да се тек сетила око 15 сати да ју је оставила у возилу, међутим, већ је било касно.

Како преносе тамношњи медији, жена је у шоку, када је видела да девојчица не дише, уместо да позове полицију позвала мајку девојчице и саопштила да јој је дете мртво. Након тога је тело девојчице одвезла до њене мајке у Хомстеду у америчкој савезној држави Флорида, наводи се у полицијском извештају.

Хуанин супруг Педро, међутим, тврди да се не може говорити ни о каквом злочину већ да је у питању несрећан случај.

„Заборавила је, или… не знам, само она зна шта се догодило. То је несрећа, није намерно. Ми заправо не знамо шта се догодило. Оптужена је за убиство, али није било тако… Једино што ми је рекла када су је приводили било је: ‘Збогом, љубави моја'“, каже Педро и додаје да је његова супруга претходних шест месеци развозила децу у школе и вртиће.

Накнадном истрагом је установљено да Хуана чак није имала ни возачку дозволу, као ни седишзе за бебе у ауту.

Према подацима америчке Националне управе за безбедност саобраћаја, током 2019. године чак 53 деце је умрло у закључаним возилима прошле године.Скоро половина, прецизније 46 одсто деце је заборављено у возилима на путу до школе или вртића, наведено је на сајту Националне управе за безбедност саобраћаја.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо / Мондо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ