Идвајамо Србија

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађено тело

Тело Дољевчанина Мирослава Гавазовића (40) за којим се трагало од 26. априла, пронађено је данас у Јужној Морави у атару села Чапљинце.

Како сазнајемо, тело су на речном спруду уочили пролазници и алармирали полицију. На лице места изашла је и Хитна помоћ ради констатације смрти али с обзиром на то да се тело налазило на средини реке, нису могли да му приђу. Позвани су и припадници ватрогасно спасилачких јединица који су чамцем пришли месту где се тело налазило и транспортовали га до речне обале.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С обзиром на то да је Гавазовић једина особа са тог подручја чији је нестанак пријављен те да се он када се последњи пут чуо са супругом казао да ће прегазити реку да би брже стигао до куће, одмах се посумњало да се ради о њему а ову сумњу потврдили су његови сродници који су га идентификовали.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Нишка полиција је потвдила да је пронађено тело четрдесетогодишњег мушкарца те да нема никаквих околности које би указале да је његова смрт последица кривичног дела.

Претпоставља се да се Мирослав утопио врло брзо по уласку у реку јер, према речима његове супруге Аманде Усаиновић, приликом њиховог последњег телефонског разговора пожалио се да је вода веома хладна. Она га је позвала само пет минута касније али му је телефон био недоступан.

Након пријаве Мирославовог нестанка полиција је интензивно трагала за њим али никакав његов траг није пронађен све до јутрос.

Гавазовић је радио у комуналном предузећу а иза себе је оставио деветоро деце.

Извор: Нова

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ