Идвајамо Свет

РУСИ ЗАУЗЕЛИ УПРАВНИ ЦЕНТАР: Велики украјински град пред падом

Према најновијим извештајима, очекује се да ће Харков бити под контролом руских снага у наредних 12 сати.

У раним јутарњим часовима, група Север преузела је контролу над управном зградом у Волчанску, што представља значајан успех за руске снаге у овој области. Према најновијим извештајима, очекује се да ће Харков бити под контролом у наредних 12 сати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поред тога, постоје извештаји да су припадници групе „Север“ освојили село Старица у области Харков, настављајући своје напредовање.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Војни канали извештавају да ће одговор на сваки украјински беспилотни летелица или пројектил који стигне у Белгород бити десет до двадесет пута већи број пројектила упућених ка Харкову.

– На сваки БПЛ или пројектил који стигне у Белгород, 10-20 комада ће стићи у Харков – преносе војни канали, наглашавајући спремност руских снага да одговоре на сваки напад.

Иако се чекају званичне потврде од Министарства одбране Русије, ови извештаји указују на значајну промену у динамици сукоба у Харковској области. Ако се ове информације потврде као таћне, то ће представљати велики ударац за украјинске снаге и додатно закомпликовати њихове одбрамбене позиције.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ