Србија

ВУЧИЋ: Србија је нападнута

„Ми немамо другу земљу, она је наша највећа светиња“, поручио је председник Србије

Уочи гласања о резолуцији о Сребреници у Генералној скупштини Уједињених нација, које је заказано за 23. мај, председник Србије Александар Вучић оценио је да је Србија на веома покварен начин нападнута, али да нема избора и да мора да настави да се бори.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ми немамо другу земљу, наша Србија је на веома покварен начин нападнута, али немамо избора, ми се морамо борити, јер нам је Србија све на свету, Србија је наша највећа светиња“, поручио је Вучић на Инстаграм сторију.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Поводом последњег писма које су у петак, 17. маја, Сталне мисије СР Немачке и Руанде упутиле свим државама чланицама у својству главних спонзора и коспонзора резолуције о Сребреници, Стална мисија Србије при УН је апеловала на државе чланице УН да повуку текст резолуције, у интересу свих, пре свега народа у БиХ.

Резолуцију о Сребреници је противправно, у супротности са Уставом и Дејтонским мировним споразумом, без сагласности Председништва БиХ, предложио амбасадор БиХ при Уједињеним нацијама Златко Лагумџија, док су коспонзори исте Немачка и Руанда.

Извор: Медији

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ