Идвајамо Свет

АМЕРИЧКИ ВОЈНИЦИ УМИРУ У БОНДСТИЛУ: После војника Роберта Џонса и водник Конард Робертсон преминуо ПОД НЕПОЗНАТИМ ОКОЛНОСТИМА

Министарство одбране САД саопштило је да је у бази „Бондстил“ на Косову преминуо водник Конрад Робинсон, што је друга смрт неког америчког војника у тој бази од почетка ове године

„Ен-Би-Си 7 Сан Дијего“ преноси да је у саопштењу Пентагона наведено да је 36-годишњи Робинсон, родом из калифорнијског града Сан Маркос, умро у „инциденту који није повезан са борбеним дејствима“.

Робинсон је у САД био стациониран у бази Форт Брег у Северној Каролини, а према речима његове мајке Синтије, ова мисија требало је да му буде последња након 18-годишње војне каријере.

„Ен-Би-Си 7 Сан Дијего“ наводи да је Робинсон учествовао у мисији НАТО на обезбеђивању „српске покрајине“, као и да се у Бондстилу бавио превентивном медицином. Иза себе је оставио супругу и две ћерке од пет и десет година.

Ова телевизија наводи да је Робинсонова смрт и даље под истрагом, а његова мајка је изјавила да је он пронађен на столици без знакова живота у четвртак ујутру након редовних физичких вежби.

Амерички сајт милитарy.цом подсећа да је ово друга смрт неког америчког војника у Бондстилу од почетка ове године, пошто је у јануару под неразјашњеним околностима преминуо Роберт Џонс, задужен за обуку војних паса.

 

 

Извор: Тањуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ