Свет

БРИТАНЦИ ПРЕДВИЂАЈУ: Ево шта би се десило када би Путин наредио руској војсци…

Руски председник Владимир Путин способан је да са својом моћном армијом разбије НАТО у парампарчад за само 60 сати, признао је британски лист Даилyстар.цо.ук.

Само неколико сати пре него што је шеф Кремља лично запретио Западу да ће изазвати хаос у међународним односима ако само још једном нападну Сирију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако би дошло до застрашујућег сукоба Америке и Русије, Москва би могла да заврши посао за око 60 сати – Даилyстар.цо.ук позивајући се на изјаве војних стручњака који тврде да је НАТО и даље веома слаб на границама Руске Федерације, док та сила, с друге стране, поседује чак седам моћних армија на том простору.

– Путин је тренутно у озбиљној предности када су у питању краткотрајни сукоби, те не треба узимати здраво за готово то што он није наредио непосредан одговор на акције Америке, Британије и Француске на територији Сирије. У стратешком смислу постоји озбиљна сумња да је Русија спремна да у веома кратком временском периоду упадне у престонице најважнијих чланица НАТО на тлу Европе и да не би било адекватне одбране – истакао је британски дневник, што је Путин јуче донекле потврдио.

ТРАМП НАПАО СИРИЈУ ДА ПРИКРИЈЕ АФЕРЕ СА ПРОСТИТУТКАМА

Бројни аналитичари истакли су да је амерички председник Доналд Трамп коначну одлуку о покретању удара на Сирију донео онда када су јавности обелодањени детаљи књиге бившег директора ФБИ Џејмса Комија у којој је потврђено како је шеф Беле куће 2003. имао се*с с курвама, као и да Руси поседују видео-записе тих оргија. Током њих је Трамп, како је Коми истакао, чак и уринирао по проституткама.

Добри познаваоци међународних односа верују како је то могла да буде кап која је прелила чашу када је у питању америчка акција на сиријске мете, а све с циљем да се пажња јавности скрене са скандала који је очекиван након објаве Комијеве књиге „Виша лојалност: Истина, лажи и вођство“. Она, иначе, излази у продају сутра у САД, а очекује се да у њој Коми, ког је Трамп прошле године изненада отпустио, открије још много пикантерија из живота шефа САД.

 

Извор: Novosti.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ