Србија

НАСТАЛА ДРАМА! Саша Поповић у карантину због КОРОНАВИРУСА!

Доскорашњи власник „Гранд продукције“ Саша Поповић оглушио се о јавне апеле, упозорења најмилијих и вести о опасном коронавирусу, па је пре недељу дана отпутовао пословно у Италију на неколико дана. Пошто се вратио у Србију, сарадници и породица су Саши поручили да не желеда контактирају с њим док не буде извесно да ли је покупио вирус. Хтео или не, Поповић је морао у карантин, у којем ће бити две недеље.

– Пут Апенинског полуострва, које је погођено смртонсном инфекцијом, Саша је морао да крене јер није могао да одложи састанке везане за куповину тамошње фабрике хармоника – пише Свет.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поповић се оглушио о све молбе супруге Сузане да путовање пропусти, макар се и посао изјаловио, јер је страховала за његово здравље.

– Сузана је Сашу молила да одложи пут, али он је, као сурови професионалац, ипак отпутовао. Он није био претерано информисан о коронавирусу, а и сумњао је да су то можда само ружне гласине које само узбуњују јавност, те је без превише размишљања спаковао кофере и одлетео на Чизму – открива извор близак „Гранд продукцији“.

Поповића од одласка из Италије није видела чак ни ћерка Александра, као ни Сузанин син, иако њих двојица блиско сарађују. Такође, ни певачима не пада на памет да ризикују, те су комуникацију са Сашом свели на телефонске позиве. Осим пословно, бишвшег газду „Гранда“ многи музичари и други пријатељи зову у жељи да сазнају како се осећа, што њега повремено зна и да умори.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Svet

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ