Спорт

ТЕНИСКИ СВЕТ У ШОКУ! Стигла ужасна вест за Новака, нико ово није очекивао!

Тениска сезона је одложена најмање до почетка јуна због пандемије коронавируса, али стигао је злослутни глас који каже да се лоптица неће пребацивати преко мреже током целе 2020. године! Директор Аустралијан опена Крег Тили сматра да „бели спорт“ нећемо гледати више у овој години.

– Мислим да се тенис неће вратити у 2020. години. Биће тешко то учинити, бар оно што чујем и знам. Припремамо се за најгоре и надамо се најбољем“, рекао је Тили за аустралијске медије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вест је, ако се испостави тачном, ужасна за све тенисере предвођене Новаком Ђоковићем, али би свакако најтеже погодила Роџера Федерера који у августу пуни 39 година и питање је да ли би уопште и играо следеће сезоне.

Тили је тврдње је образложио и чињеницом да би тенисери морали да путују широм света, што ће бити тешко у овој ситуацији.

– Чињенице нису охрабрујуће. Већ смо почели са дизајнирањем Аустралијан опена за наредну годину, али до тада морамо проћи многе испите. Турнеја ће се потпуно променити у наредним месецима. Постоје такмичења која ће бити ван распореда. Волео бих да се сутра пробудимо и откријемо да постоји вакцина против коронавируса. Сви то желимо, али с постојећим подацима мислим да више нећемо видети тенис 2020. године – закључио је Тили.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ