Србија

У току је ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА: Упадају у куће, ево шта траже !

На подручју Бијељине јутрос је настављена акција “Кристал” и у току су претреси и хапшења, потврдила је портпарол начелник Одељења за односе са јавношћу МУП-а Републике Српске Мирна Миљановић.

Подсетимо, у овој акцији крајем маја ухапшена је позната београдска старлета Тијана Максимовић познатија као Тијана Ајфон. Она се тренутно налази у притвору, пише Српскаинфо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Миљановићева је додала да припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске у сарадњи са Полицијском управом Бијељина проводе наставак оперативне акције “Кристал”, а све са циљем разбијања организоване криминалне групе која се бави препродајом наркотика.

Активности се проводе под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

Подсећао, Тијана Ајфон ухапшена је крајем маја када је полиција прекинула журку у приватној луксузној викендици у околини Бијељине. Полиција је, како је касније откривено, те ноћи пратила кретање криминалаца и лица добро познатих органима реда у целом региону када су схватили да су се сви упутили на исту локацију – у луксузну викендицу с базеном у слепој улици у селу Суво Поље.

Подсетимо, у акцији „Кристал“ је осим Тијане Ајфон и још 15 особа због организовања оргија и кокаинске журке.

Већина ухапшених је одмах пуштена на слободу, некима су одређене мере забране, а само Тијани је одређени једномесечни притвор. Тијану полиција оптужује да је била један од организатора оргија и да је њена улога било врбовање и довођење девојака на журку, али је она током испитивања то негирала и тврдила да је она само дошла на журку на коју је била позвана.

Већина гостију је позната полицији по бројним кривичним делима, а међу њима је био и познати словеначки судија који је судио и Лигу Шампиона.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ