Србија

ЈЕЗИВО! Откривено шта се дешавало пред смрт докторке Виолете: Људи у неверици

Фото: Јутјуб

Нису слутили трагедију

Виолета С. А. (50), чувени пластични хирург, пред самоубиство се чудно понашала, запоставила је посао и почела често да излази * То је био знак да потискује неке проблеме, али нико из њене околине није знао шта је мучи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Докторка Виолета С. А. (50) из Београда, власница клинике за естетску хирургију и један од најбољих пластичних хирурга у Србији, потпуно се променила пре него што се у недељу убила ножем у луксузном стану у центру Београда.

Њени рођаци и пријатељи испричали су полицајцима да је она пред смрт почела чудно да се понаша, имала је проблема на послу, запоставила је клинику и почела често да излази. Тек након трагедије закључили су да је Виолета тим понашањем заправо потискивала неке проблеме, али нико из њене околине није знао шта је заиста тишти и да ће се то завршити кобно

Нису слутили трагедију

Извор из истраге каже да је, судећи по изјавама најближих Виолетиних рођака и пријатеља, она почела да се мења још крајем прошле године.

– Наводно, у октобру 2019. њен муж је потпуно преузео контролу над клиником за естетску хирургију, коју је још 2000. основала Виолета. Остало је непознато да ли су они то урадили у договору, или је то било на инсистирање мужа, па ју је то погодило. Неколико месеци касније, према изјавама рођака и пријатеља, десило се још нешто што је погодило чувену докторку. Њена блиска пријатељица, која је радила као хирург на тој клиници, добила је отказ – каже наш саговорник.

Импресивна биографија

Виолета је завршила студије на Медицинском факултету у Београду, као и специјализацију и мастер студије, после чега је стекла и звање доктора медицинских наука. Радила је најпре на Институту за кардиоваскуларне болести „Дедиње“ и ВМА, а професионално искуство из области пластичне хирургије стекла је усавршавањем у болницама у Италији, Канади, Грчкој, Русији, Бразилу и САД. Отворила је 2000. године приватну клинику за естетску хирургију, која је у међувремену постала једна од најбољих у земљи.

Виолета је, према његовим речима, тада почела са честим ноћним изласцима.

– Блиски пријатељи су приметили да се она драстично мења, као да је притискају неки проблеми. Помислили су да јој је тешко што јој је успорио посао претходних месеци због епидемије коронавируса, али је она почела и психички да се мења. Њени најближи су приметили да више није одавала утисак позитивне и насмејане особе, каква је била до прошле године. Међутим, ником ни на крај памети није пало да ће дићи руку на себе – додаје наш саговорник.

Шта се тачно дешавало у Виолетиној глави уочи самоубиства, остаће обавијено велом тајне. Она је кобног дана кришом узела нож и понела га у купатило, док су у стану били њени муж и син из првог брака. Затим се два пута убола у груди, при чему је из другог пута зарила себи сечиво у срце и преминула.

После извесног времена, Виолетини муж и син су се забринули што је нема и што се не одазива, па су развалили врата купатила и затекли страшан призор.

Извор: Информер/Д.С.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ