Србија

АНА БРНАБИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИЛА! Оно што је рекла за ЕУ је шокирало целу нацију!

Фото: Јутјуб

Председница Владе Ана Брнабић одговарајући на питање зашто Србија неће отворити ниједно ново поглавље у процесу приступања ЕУ премијерка је рекла да смо се заиста потрудил и да смо у рекордном року припремили

– Ми смо се заиста трудили, показали смо све што Србија може.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Припремили смо преговарачку позицију у рекордном року за поглавља 16 Пореска политика и 15 Енергетика и забележили смо важне помаке у области Владавине права. Видећемо каква ће бити њихова оцена. Мислим да ће признати да смо направили велике промене у области владавине права али да је још рано за покретање тих кластера. То је један политички игроказ где је јасно да одређене земље чланице ЕУ нису за проширење. Оно што је мени лицемерено ту је то што они неће они рећи „ми нисмо за проширење па зато нећемо да дајемо позитивне сигнеле“ него ће рећи „ви нисте нешто урадили“… Онда ће доћи децембар, међувладина конференција па ће рећи „ајде да прођу избори па ћемо онда“… – рекла је премијерка.

– Зато је важно да све оно што ми радимо, радимо зато што знамо да је добро за нашу земљу, грађане и за нашу економију. Мислим да нико из региона ни овог пута неће добии ништа. Коме одогвара јака и стабилна Србија, ко ће да нас подржи? Морамо ми сами да се боримо за нас, за нашу економију, за наше људе. Морамо да се ослонимо на себе – завршила је Брнабић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ