Спорт

Скандал! ЦИЦИПАС НЕМА СРАМА, ОПТУЖУЈЕ НОВАКА! Ништа ми није јасно, шта је радио у свлачионици?

Стефанос Циципас је био тотално утучен после пораза од Новака Ђоковића у финалу Ролан Гароса 3:2

Водио је Циципас са 2:0 у финалу, али то није довољно да се победи Новак, који је преокренуо и освојио други гарос у каријери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Отишао је српски ас у свлачионицу на кратко другог сета, а потом је везао три узастопна сета и подигао историјски 19. гренд слем.

Циципас му је кроз сузе честитао, док је на конференцији за медије рекаода му није јасно шта је Ноле радио у свлачионици.

– Не знам шта се десило, напустио је терен када је губио 2:0 и не знам шта се десило тамо у свлачионици. Вратио се као потпуно другачији тенисер – говорио Стефанос Циципас као да покушава нешто да инсинуира, али би то да препусти медијима.

– Не знам, немам идеју шта је радио… После је играо јако добро – додао је Грк.

Имао је Грк медицински тајмаут али не види у њему узрок пораза.

– Није имало утицаја на мене. Да, имао сам бандажу кука, мислио сам да би ми помогао да одблокирам кук, али касније је све било у реду. Вратио сам се у нормалу.

Циципас каже да је и овај пораз велика лекција за њега.

– Научио сам да мораш да освојиш три сета да би победио, а не два. Два сета заиста не значе ништа. Још си један далеко од победе у целом мечу. Не мислим да сам се опустио, нити да сам нешто променио. Наставио сам исто да играм и радим ствари које су биле добре за мене.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ