Србија

ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО БРУТАЛНОМ НАПАДУ У ТЕРЕТАНИ: Насилник на мрежама најавио шта ће да уради ОД ДАНАС САМ ЈА ГЛАВНИ (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Језива сцена одиграла се јуче у теретани у Новом Београду када је један од посетилаца теретане ушао у пулт и пребио радницу која се тамо налазила.

Овом бруталном нападу претходила је свађа до које је дошло када је насилник У.Р. (19) покушао да седне за пулт, а девојка му је рекла да то не сме да уради јер није запослен у теретани.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово је младића, како се види на снимку који је настао јуче око 14.30 сати, толико изнервирало да је свом снагом шутнуо столицу, а онда је почео да прети девојци и осталим посетиоцима у теретани.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ahilej.lifestyle (@ahilej.lifestyle)

Да ствар буде још бизарнија, овај момак је, након овог језивог испада, отишао кући и на друштвеним мрежама испричао шта се десило.

– Ако којим случајем будете видели неки хаос ако сада идете у теретану, знајте да сам ја направио – хаос. Да се зна! Од данас сам ја главни у тој теретани и надлежан за све – наводи он и у наставку описује шта се десило у теретани:

– Хтео сам да уђем на пулт и да седнем на столицу, где ми се та девојка Драгана истурила и рекла „Е, не можеш, ја ти не дам, нећеш моћи преко мене. Зваћу полицију, зваћу Вању бившег атлетичара“. Тај ментол ме је звао и рекао „немој да дођем и да те избацим из теретане!“, а ја му кажем „пи*ка ти материна, кога ћеш ти да избацујеш?!“. Када сам крнуо ону столицу, ево нога ми је крвава… Видите ово! Да не буде да лажем. Ћопам. Добро је да нисам поломио зглоб – испричао је изнервирано младић без и трунке гриже савести.

Он је додао да га је дотични Вања поново звао и питао зашто је побегао:

– Ја сам му рекао „немој да ти дођем, нећеш се лепо провести! Поломићу те као пи*ку! Сада се размишљам да ли да одем да поломим Вању као пи*ку?! Пишите у коментарима да ли да Вања попије по пи*ки или не?! – монструозно је питање које је насилник, пред камером, поставио својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

Неколико сати након тога, овај насилник се вратио у теретану и мучки, песницама издуарао запослену, о чему је Курир већ писао.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ahilej.lifestyle (@ahilej.lifestyle)


Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су У. Р. (19) непосредно након извршења кривичних дела насилничко понашање и угрожавање сигурности.

Извор: Курир.рс/Р.К.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ