Регион

ХОРОР У ЛАКТАШИМА: Мајка имала односе пред три ћерке, а онда је љубавник прешао на малолетнице

Драган Б. педофил из Лакташа, осуђен је данас у Окружном суду у Бањалуци на 17 година робије због обљубе три малолетне девојчице.

Након поновљеног поступка, оптуженом је смањена казна за две године, јер није доказано да је тешко кривично дело извршио и над девојчицом рођеном 2013, пише Српскаинфо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Од кривичног дела се одустало, јер девојчица није могла да да информације о тешком кривичном делу за које се теретио оптужени педофил.

Потврђено из Тужилаштва БиХ: Саслушан члан шкаљарског клана ухапшен у Бањалуци
Драган Б. тако је осуђен због обљубе девојчица, односно сестара рођених 2005, 2007. и 2008. године.

Ради се о дјеци М.Ј. љубавнице са којом је у вези био оптужени педофил, а против које се иначе води одвојени поступак због сумње да је у више наврата пред малолетним кћеркама имала сексуалне односе с оптуженим Драганом Б.

Суђење у овом предмету било је затворено за јавност, а ради заштите деце нећемо објављивати пуни идентитет мајке и оптуженог, као ни детаље оптужнице.

Окружно јавно тужилаштво Бањалука Драгана Б. је теретило да је с девојчицама имао сполне односе у њиховој, али и својој кући од марта 2019. до фебруара 2020. године, када је монструозни случај и откривен.

Појашњава се да је Драган Б. био у љубавној вези са мајком девојчица, те да је у одсуству оца девојчица, свакодневно боравио у њиховој кући, помажући у пољопривредним радовима и слично.

Врховни суд РС у марту ове године уважио је жалбу одбране и укинуо ранију пресуду бањалучког Окружног суда Драгану Б. којом је био осуђен на 19 година затвора.

Овај шокантан случај сексуалног злостављања деце откривен је у фебруару 2020. године, када је Драган Б. ухапшен заједно с мајком девојчица.

Она је након саслушања пуштена на слободу, док се Драган Б. од тада налази у иза решетака.

Иако је пресуда укинута оптуженом је притвор продужен.

Драган Б. ухапшен је 6. фебруара, заједно с мајком девојчица М.Ј. која се сумњичила за навођење детета на присуствовање полним радњама.

Извор: Никола Морача/Српска.инфо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ