Идвајамо Свет

СРУШИО СЕ АВИОН РИО ТИНТА: Има мртвих

Канадски одбор за безбедност у саобраћају и Краљевска канадска коњичка полиција потврдили су више смртних случајева у несрећи, али није јасно колико је људи било у авиону

Мали путнички авион који је превозио раднике у рудник дијаманата Дијавик компаније Рио Тинто на канадским северозападним територијама срушио се у граду Форт Смит, саопштиле су власти и рударска компанија, преносе медији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Канадски одбор за безбедност у саобраћају и Краљевска канадска коњичка полиција потврдили су више смртних случајева у несрећи, али није јасно колико је људи било у авиону Џетстрим, који може да носи до 19 људи.

Млазњак је припадао регионалном превознику Нортхwестерн Аир.
„У овом тренутку можемо да потврдимо да има смртних случајева, али нећемо давати никакве додатне информације док прво не обавестимо најближе рођаке“, рекли су за Си-Би-Ес из канцеларије у Јелоунајфу, која води истрагу о смрти.

„Као компанија, апсолутно смо девастирани овим вестима и нудимо пуну подршку нашим људима и заједници који данас тугују“, рекао је извршни директор Рио Тинта Јакоб Стаусхолм.

Извор: 24sedam.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ