Идвајамо Свет

ОПШТА ФРКА У САД: Клинтонови у проблему након Путиновог интервјуа

Аналитичар са Волстрита, Чарлс Ортел, изјавио је да породица Клинтон има разлога да се плаши интервјуа који је амерички новинар Такер Карлсон, урадио са руским председником Владимиром Путином.

Бивша државна секретарка Хилари Клинтон назвала је Такера „корисним идиотом“, тврдећи да америчи новинар шири лажи Владимира Путина о Украјини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ортел каже, да је Карлсон данас један од најпраћенијих и најутицајнијих новинара у свету, додајући да породица Клинтон „свакако има чега да се плаћи јер је близу 5. новембар 2024“.

Аналитичар Волстрита, који је током неколико година водио приватну истрагу о оптужбама за превару од стране Клинтонове фондације, приметио је да „постоје озбиљна питања без одговора о томе колико је новца уложено од страних влада и олигаха за финансирање Хиларине политичке кампање, укључујући донације украјинског олигарха Виктора Пинчука и његове супруге.

Додао је и да постоји забринутост, као и у случају Бајденових, да је породица Клинтон деценијама незаконито експлоатисала своје фондације како би се обогатила.

– Хилари Клинтон се неће по добру памтити у историји, рекао је Ортел.

Он је нагласио да су „глобалисти штитили и промовисали моћне парове попут Клинтонових“.

– Многи злонамерници, укључујући Клинтонове, имају чега да се плаше док Трамп јури ка потенцијалном новом избору, казао је Ортел.

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ