Идвајамо Свет

НАПАДНУТА РУСИЈА: Уништени су

Протекле ноћи заустављен је покушај кијевског режима да изврши терористички напад на циљеве на територији Руске Федерације, саопштило је руско Министарство одбране

Дежурни руски системи противваздушне одбране уништили су четири украјинске гранате испаљене из вишецевних система „ољха“ изнад Белгородске области, саопштило је Министарство одбране Русије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Протекле ноћи заустављен је покушај кијевског режима да изврши терористички напад на циљеве на територији Руске Федерације вишецевним ракетним системом ‘ољха’“, наводи се у саопштењу.

Претходно је руска војска извршила удар по телевизијском торњу у Харкову, који је био опремљен антеном и другим средствима комуникације украјинске ПВО, изјавио је Сергеј Лебедев, координатор организације која делује у интересу руских власти на територији под контролом Украјине.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„У 16.36 часова, погођен је телевизијски торањ у Харкову, који се налазио у улици Деревјанко. Трећина торња је уништена, а на њему се налазила антена за комуникацију (украјинске) ПВО“, рекао је Лебедев.

Он је додао да системи ПВО у граду делују на минималној удаљености, као и да нису међусобно повезани. Убрзо се појавио и видео-снимак на коме се може видети тренутак након експлозије и пад горњег дела торња.

Извор: РИА

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ