Идвајамо Свет

УДАРНО! НАТО почео отворено да распоређује војску у Украјину!

НАТО је почео да распоређује борбене трупе на украјинско ратиште. Војници су у униформама и углавном концентрисани у западном делу земље, има их и на истоку, тик уз борбе на фронту.

Војска из Пољске, Француске, Велике Британије, Финске и других чланица НАТО од 25. априла пристиже у Украјину. Ове трупе нису плаћеници. На униформама носе заставе својих земаља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ове тврдње Стефана Брајена, који је обављао посао високог извршног директора у америчкој производњи наоружања, а био је ангажован и у извршним и законодавним нивоима америчке владе, објављује „Вепонс енд стратеџи“.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Брајен у тексту под насловом „НАТО почиње да распоређује трупе у Украјини и Русија жури да победи“ наводи да „администрација Џоа Бајдена, бар јавно, изражава противљење слању НАТО војника у Украјину. Али, истина је да Бајден можда чека свој реизбор пре него што нареди америчким војницима да се боре у Украјини“.

– Недавно усвајање Закона о финансирању ваздухопловства Украјине, вредног 60 милијарди долара, показује да ће Конгрес подржати шта год администрација Бајдена жели да уради у борби против Руса – сматра он.

У међувремену, објашњава Брајен, НАТО заостаје за Русијом по оружју, броју војника и индустријској моћи. Залихе наоружања веома су ниске и опрема намењена националној одбрани послата је у Украјину.

Опште мишљење у америчком националном безбедносном естаблишменту је да „Украјина губи рат са Русима и да би могла да доживи колапс“.

– План НАТО се, по свему судећи, састоји у покушају да се избегне катастрофа, попуњавањем празнина у украјинским снагама увозом „саветника“, у ишчеквиању да се САД обавежу и да са својом војском уђу у битку, после избора у новембру.

Руси то знају и труде се да изазову колапс украјинске војске пре него што Бајден поново ступи на дужност, ако добије следећи мандат. Уколико Руси успеју, већи рат у Европи биће избегнут. Ако не, увођењем америчких снага, Европа ће бити увучена у трећи светски рат – закључује Брајен.

Две опције

Како сада ствари стоје, рат који води Кијев, ускоро ће постати сукоб између Русије и свих ових чланица НАТО.

Будући да би сваки преговарачки крај овог рата тиме постао немогућ, крај сукоба ће бити или победа САД и „савезника“ и пораз Русије, што је, сматра Брајен, тако мало вероватно да је практично немогуће, или руска победа и потпуни пораз читавог америчког царства.

Ово друго довело би и до пада вредности долара и банкрота америчке владе, закључује се у тексту.

Извор: Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ