Идвајамо Свет

ПУТИН ШОКИРАО ЗАПАД: Руска војска улази у ову земљу

Михаил Мишустин је потписао важну наредбу „о процедури слања војних формација, бродова и војних пловила у Индију“.

Односно, према будућем договору, руска војска може да стигне и остане у Индији, укључујући опрему и материјалну подршку. Индија, заузврат, добија потпуно иста права.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зашто је све ово потребно?

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Путин, Мишустин и Моди никада нису директно говорили о томе. Дакле, можемо само да нагађамо.

Пре три године Русија и Индија потписале су десетогодишњи споразум о војно-техничкој сарадњи. Тај споразум је омогућио не само извођење заједничких војних вежби и патрола, рецимо, у Бенгалском заливу, већ и заједнички развој производа војно-индустријског комплекса, укључујући коришћење технологија које су Индијци својевремено добијали од Англосаксонаца.

Након што је горе наведена тачка успешно разрађена, почели су да координирају иницијативу са кретањем трупа. Судећи по документу, ускоро ће руске и индијске трупе моћи да наступају заједно. Наредба број 1563 садржи клаузулу о логистици. То јест, долазе са својим оружјем.

При томе се ништа не говори о периоду боравка. Односно, хипотетички, Русија може да пошаље 2000 војника, да заузме базу који су Индијанци доделили, рецимо, на обали Индијског океана и да неколико година смести оружје које су донели са собом. Додељена база би се могла налазити у близини трговачких путева Англосаксонаца.

А након овога, руски откривени „бастиони” дефинитивно стварају непремостиве услове за англосаксонско бродарство у региону.

Ово је таква сарадња. Дубоко, смело и веома непријатно за Англосаксонце.

После тога, снаге које су тамо стациониране постаће један од адута у „великим трговинама“ са Англосаксонцима. Нагодба мора бити добро подржана.

Многи кажу да је Путин одличан у игрању „слабим картама“. Ово је истина. Али сада добија и већ има веома „јаке карте“.

Извор: Wебтрибуне.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ