Идвајамо Србија

ЈОВАН ДЕРЕТИЋ ПРЕДВИЂА: Србија ће уз помоћ Русије и Кине ући на Косово и повратити своју територију (ВИДЕО)

Историчар Јован Деретић тврди да ће проблем Косова и Метохије бити окончан ратом у коме ће Србија повратити своју територију.

– Косовска прича се не може завршити на миран начин. Косовска прича ће се завршити на исти начин као 1912. године. Када Србија стане на ноге и припаше мач, другог решење нема нити ће га бити – каже Деретић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је рекао да ће Русија и Кина бити на страни Србије јер ће на тај начин бити потиснуте САД са Балкана.

– Не знам да ли ће доћи до глобалног рата али ми ћемо бити принуђени да ослобађамо Косово оружјем. Кина и Русија ће бити уз нас, јер само преко Албанаца Американци могу да доминирају Балканом – каже Деретић.

Деретић каже да пројекат Велике Албаније и америчке доминације на Балкану може да пропадне само војним савезом Србије и Русије.

Говорећи о Македонији, Деретић је рекао да ће она припасти Бугарској или да ће Србија ући војно и у Македонију.

Он у емисији ТВ РАС говори о историји Срба и Словена, траговима Срба у Индији и Ирану, ситоријским заблудама и подметачинама и другим темама.

Иако нас томе нису учили у школи, Србија је колевка цивилизације. Архелошка налазишта у Србији показала су да је на овом простору бујала цивилизација много пре Блиског истока а на територији наше земље поред познатог Лепенског Вира и Винче постоје и друга налазишта која доказују ову тврдњу.

 

Извор: Правда

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ