loading...
Србија

ЦЕЦА СЕ НА КОСОВУ СЕТИЛА ОВИХ АРКАНОВИХ РЕЧИ! Донела је важну одлуку за наш НАРОД

Храбро је кренула на Kосово, а онда…

Светлана Цеца Ражнатовић је одржала концерт у Kосовској Митровици, са ког има само лепе утиске. Певачица је истакла како је најбитнија слога за један народ. Иако су јој из Приштине поручивали да јој неће бити дозвољено да пређе административну линију српске покрајине, она је наишла на сасвим другачију реакцију.

“Пресрећна сам, осећам се почаствовано што сам била тамо, нисам осетила никакву негативну енергију, нисам имала проблем на граници као што се спекулисало”, открила је фолк-дива.

Можда ће многи бити забезекнути када чују шта је Ражнатовићева рекла о Албанцима, али њен став да сукоби морају да се заувек зауставе, није ништа ново за све који је познају…

“Било је и доста Албанаца на мом концерту, а то говори да ми не треба да свађамо људе, већ да их миримо, а ја сам отишла да подржим свој народ. То не значи да други људи, народи, националности и вере нису добродошли. Моја музика шири љубав, позитивни енергију и сви треба да се веселе”, рекла је Цеца, која је само још једном позвала на мир и заустављање сваког насиља.

“Могу вам рећи да је то огроман комплимент, кад у свој оној муци и набоју емоција, народ каже: “Цецо, остани!” Мој покојни супруг је увек питао зашто ја, а рекао ми је и: “Лако је бити патриота из свог топлог дома, треба бити на терену где је нашем народу тешко.” Ја сам отишла и нисам ни размишљала да ли треба или не треба. За 24 сата се организовао концерт, поента није била да певам, већ да покажем да ми је стало.”

Она је за Нову годину свима пожелела срећу и мир.

“Желим свим нашим грађанима као јако успешну, мирну, стабилну следећу годину, да сви будемо задовољни, срећни и насмејани. Мислим да је дошло време да будемо једни за друге увек ту. Само слога један народ спасава, ми смо мултинационална земља. Желим да се сви обожавате и чувате своје породице. Нека смо сви живи и здрави”, рекла је Цеца.

Њен син Вељко Ражнатовић прославио је 22. рођендан, а фолк звезда признала је шта му је пожелела.

“Вељку сам пожелела за рођендан да буде жив, здрав и срећан. Ја се убих причајући о свадби, нећу о томе. Имам своје занимање.”

 

Извор: Espreso.rs/Kurir

Loading...
loading...