Свет

Позната водитељка кренула на ВАНТЕЛЕСНУ ОПЛОДЊУ, ПА ПОГИНУЛА!

Фото: Pixabay.com

Водитељку и Инстаграм звезду Емили Хартриџ ударио је камион док је возила електрични тротинет, погинула је, а сада је дечко открио да јој је он купио двоточкаша за рођендан. 

У причи о њеној смрти постоји трагичан обрт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Емили (35) је погинула у удесу у Лондону 12. јула, када је возећи свој електрични скутер ударила у камион, а њен дечко Џејк Хејзел отворио је душу неколико дана након трагичног инцидента.

Џејк је изјавио да је купио тротинет Емили за рођендан у мају и да је она била на путу до клинике за вантелесну оплодњу кад се догодила несрећа. Пар је планирао бебу.

– То је била трагична несрећа која је оставила рупу у нашим животима – рекао је Џејк, додајући да је Емили била „најлепша особа коју је икад упознао“.

У Великој Британији електричне скутере је забрањено возити на јавним путевима и тротоарима. Британско Министарство за транспорт тренутно разматра безбедну употребу ових возила на путевима и њихову регулацију.

Џејк, иначе „јутјубер“ је на емотивном снимку објављеном у понедељак захвалио свима који су му исказали подршку након трагедије.

– Емили ме је охрабривала да причам о својим осећањима. Стога сам желео да поставим видео јер је то најлакши начин да се захвалим и кажем људима да сам добро – рекао је он.

Мање од месец дана пре њене смрти, Џејк је поделио пост на „Инстаграму“ у ком се отворио око њихове везе и признао како га је „одувала“ кад ју је први пут видео.

Он је навео како је прошла година за њега протекла у рехабилитацији од дрога и алкохола, након чега је завршио у болници за ментално оболеле. Чим је стао на своје ноге отишао је у локалну теретану и након две недеље одлучио да помогне власницима на другој локацији у Фарингдону, где је Емили радила као лични тренер.

Џејк је признао да су се он и Емили повремено свађали, али да су њихови срећни тренуци надјачали све друго. Емили Хартриџ имала је више од 350.000 пратилаца на „Јутјубу“, а 63.000 на „Инстаграму“.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ