Србија

Породица и пријатељи у шоку након смрти Стефане (14), стално понављају ИСТЕ РЕЧИ! Једна ствар је посебно ЧУДНА!

Фото: Pixabay.com

Девојчица је била на сплаву на Макишу, а пронађена је мртва два сата након што је пријављен њен нестанак.

Градићем на Лиму, Прибојем, из којег је Стефана М. (14), девојчица која се удавила у Сави у недељу, већ су почеле да круже две верзије догађаја који је у смрт однео једно дивно дете и заувек у црно завио њене родитеље и брата.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према првој, коју проноси већина познаника њене породице, Стефана је последњи пут виђена на сплаву током прославе, а према другој, пре него што је нестала, купала се са са другом децом поред тог истог сплава.

Под којим је околностима и када је Стефана, која је за десетак дана требало да крене у осми разред Основне школе „Десанка Максимовић“ у Прибоју, пала у Саву за сада није познато.

Вероватно се никада неће ни сазнати јер, колико смо успели да чујемо, тај тренутак нико није видео. Само је примећено да је нема што је, после неког времена током које су је отац и мајка тражили међу гостима сплава, побудило сумњу да је нестала у реци. Према ономе што знам, Стефана је била добар пливач – испричао је пријатељ Стефанине породице.

Осим информација које су стигле у Прибој из Београда, где се још увек налазе Стефанини родитељи, да ће обдукција утврдити узрок смрти 14-годишњакиње, других детаља везаних за ову несрећу за сада нема.

Подсетимо, недуго по пријави да је девојчица нестала, у Макиш су пристигли рониоци Жандармерије који су пронашли тело девојчице, испод сплава на коме је организовано дружење.

Стефана је у недељу са својим родитељима и млађим братом била у Макишу, на једном сплаву чији власник је родом из Прибоја и који је организовао дружење за своје познанике. Око 17 сати примећено је да девојчице нема, а њено беживотно тело затечено је у реци два сата касније.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ