Србија

ПРАВИ ХОРОР: Жена ноћу игра, потом јури ДЕЦУ ножем !

Сцена готово као из хорор филма, у којој непозната старија жена, обучена у народну ношњу плеше, плаши пролазнике, а затим и прети ножем заустављајући аутомобиле, ноћима уназад уносила је немир међу становнике Звездаре.

Репортери „Блица“ посетили су Улицу светог Николе на Звездари, недалеко од Градске болнице, где је жена виђена и попричали са тамошњим станарима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Син ми је причао како су је деца виђала и бежала од ње, а неко од њих ју је чак снимио, након чега је она почела да их јури и прети им ножем. Ми родитељи је нисмо виђали, али деца која се играју напољу су налетала неколико пута на њу – прича једна од комшиница.

Деца која су се враћала из школе испричала су репортерима „Блица“ да су две вечери за редом виђали жену како стоји насред улице и игра „веома чудно“, а након тога заустављала је возила која су туда пролазила и претила им је ножем који јој је био сакривен испод ношње.

– Мог брата и његовог друга та жена је јурила и викала на њих, они су се баш уплашили и после тога су ишли другим путем, нису више смели ту да пролазе. По изгледу би се рекло да је старија. После су звали и полицију – додаје девојчица која живи у комшилуку.

Како незванично сазнајемо од комшија, синоћ је по пријави полиција дежурала у улици где је жена снимљена како плаши пролазнике, како не би дошло до инцидената.

– Целу ноћ је полиција била, деца су је ишчекивала јер се већ две вечери за редом ту појављивала, међутим, на сву срећу, није дошла – додаје мајка детета који је видео језиву сцену.

Становници овог мирног дела Звездаре веома су забринути за безбедност своје деце, која се веома често сакупљају током предвечерја и играју, будући да никада нису били сведоци оваквих инцидената. Надају се да ће она ускоро бити ухваћена, те да деца више неће морати да иду заобилазним путем до школе.

На друштвеној мрежи Инстаграм појавиле су се различите објаве упозорења, као и снимак жене која игра, и на тај начин упозоравали су се грађани.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ