Регион

МОНСТРУМ! Отац силовао малолетну ћерку, а овај детаљ је посебно стравичан!

Орашки полицајци ухапсили су у петак 44-годишњег мушкарца из Орашја због сумње да је починио кривично дело родоскврнуће. Жртва је малолетна кћерка осумњиченог.

Шокирани грађани

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор близак Министарству унутрашњих послова Посавског кантона открио је да је у петак у раним сатима у Полицијску станицу Орашје дошла 36-годишња супруга осумњиченог те пријавила језиви случај. Мајка је у пријави навела да је током ове године у више наврата њен супруг имао сексуалне односе с њиховом 17-годишњом кћерком.

Да ствар буде гора, све се одигравало тамо где би дете требало бити најсигурније – у њиховој породичној кући. Шокирани истражиоци МУП Посавског кантона, чим су запримили пријаву, предузели су низ оперативних радњи ради расветљавања кривичног дела, које је узнемирило грађане Орашја.

Полицајци су потом о свему обавестили дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва у Орашју. Истог дана у поподневним сатима, према наредби Општинског суда у Орашју, покуцали су на врата похотног оца. Како сазнаје Аваз, кућа је детаљно пречешљана ради прибављања материјалних доказа који могу послужити у истрази те у подизању оптужнице.

Полицајци су истовремено ставили лисице на руке 44-годишњака.

Из МУП Посавског кантона кратко су потврдили да се немили догађај истражује.

Заштита жртве

– Предмет је веома осетљив, јер је жртва малолетница, а реч је о тешком делу против полне слободе и морала. Ради заштите истраге, није могуће открити никакве појединости нити идентитет осумњичене особе, а све са циљем заштите саме жртве – рекли су из МУП Посавског кантона.

Прети му пет година робије

Истрагу је преузело Кантонално тужилаштво. Ухапшени мушкарац задржан је у притвору. Према Кривичном закону Федерације БиХ, за кривично дело родоскврнућа предвиђена је затворска казна у трајању од једне до пет година.

 

Извор: Avaz

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ