Србија

НАСТАО МУК У ПРЕДСЕДНИШТВУ: Вучић се закашљао током конференције, па саопштио… (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић закашљао се током конференције за новинаре, због чега је у сали Председништва Србије за тренутак настао мук…

– Не брините, прошли пут сам имао кијавицу, а сад сам се само загрцнуо. Знам да би многи волели да је нешто друго у питању, али није – неће гром у коприве – рекао је Вучић уз осмех и затим наставио да одговара на питања новинара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Вучић је данас после састанка са премијерком Аном Брнабић и представницима свих здравствених и других институција које учествују у борби против коронавируса, одржао конференцију на којој је изнео закључке које су донели.

Уколико буде потребно, касније ће се одлучивати о школама, али о томе евентуално око Ускрса – рекао је председник. Вучић је рекао и да би било добро да наши људи у што мањем броју долазе са територија Италије, Швајцарске и Немачке, те да се уздрже до Васкрса.

– Других проблема немамо, у претходних неколико дана имали смо више случајева умирања од сезонског грипа, који је од 2009. убио 137 људи, а данас само захваљујући другим болестима, имамо проблема са једним пацијентом – рекао је Вучић.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ