Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ ХИТНО УКЉУЧИО У ЈУТАРЊИ ПРОГРАМ! Готово је, ухапшени су

Уживо укључење

Репортер Пинк телевизије се укључио у Јутарњи програм и известио гледаоце о стању на београдским улицама, као и о ситуацији током полицијског часа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ноћ је на територији Србије протекла релативно мирно, мирније у односу на претходну ноћ. Одговорне службе воде рачуна о безбедности грађана на територији Србије. Сви одговорно раде свој посао и нема никаквих проблема.

– Током полицијског часа је процесуирано 130 особа, велики део је заустављен на београдском мосту „Газела“, тамо је, подсећам, неколико сати био застој, полиција је заустављала све аутомобиле, све оне који нису имали радне дозволе је прикладно казнила. Није поента у казни, већ у очувању здравља свих грађана, истиче Мијатовић.

– Полиција је процесуирала 10 особа које су прекршиле мере самоизолације, а и 10 особе које су прекршиле мере забране изласка, то је знатно мање него што је било претходних недеља. Када говоримо о самоизолацији и кршењу, они који су то учинили смештени су у Вршцу, Пожаревцу и Крагујевцу, каже Младен Мијатовић за Пинк.

Репортер Пинк телевизије има један савет за све гледаоце, а то је да се поштују све мере које је донела Влада Србије, ради личне безбедности и безбедности свих грађана, и људи које волимо.

Извор: Ало.рс/Д.С.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ