Србија

УДАРНО! НАРОД СЕ СКУПИО ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Спремају се да уђу, полиција добила наређење да… (ВИДЕО УЖИВО)

– Дошли смо да одаберемо 250 посланика и уђемо у Скупштину – рекао је Ного, што су окупљени прихватили са одушевљењем. – Нисмо дошли ништа да рушимо, јер је ово дом Народне скупштине, а ми смо народ.

Ово ће бити игра живаца, а најслабије живце има онај психопата преко пута Александар Вучић, који сада овај скуп гледа уживо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Има и провокатора међу нама окупљенима, који раде за психопату Вучића. Полицајци који су овде су наша браћа. Ипак, морају да нас схвате и разумеју. Ово је наш парламент, народни.

Вучић је наредио да растерају народ, али полиција то неће учинити. Покушаће можда да испровоцира сукоб и натера полицију да реагује, али ако будемо имали јаче живце, они неће кренути на народ.

Већ око 16 часова грађани су почели да се окупљају испред Народне скупштине на протест заказан за 17 часова и узвикују пароле против режима Српске напредне странке и траже хапшење Александра Вучића.

Око Парламента су пристутне јаке полицијске снаге, а полиције има и у Парламенту.

Организатори су изјавили да нема одустајања и да ће ући у Скупштину.

Испред Парламента се налази велики број младих људи.

Како се сазнаје из полицијског извора, уколико се испред Парламента окупи више од 30.000 људи, то ће бити критична маса за Александра Вучића, који ће онда преговарати о одлагању избора.

Све више народа пристиже у центар Београд, а организатори најављују да ће скуп дуго трајати и позивају све да дођу, без обзира на то коју политичку опцију или идеологију подржавају.

Испред Парламента су стигли и поједини медији, иако месец дана су ћутали о најави скупа.

– Вечерас враћамо државу у руке народа – рекао је Срђан Ного.

ВИДЕО УЖИВО:

Извор: Srbin.info

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ