Идвајамо Србија

Откривен узрок смрти брата убице Данке (2)

Далибор Драгијевић (40), брат Дејана Драгијевића осумњиченог за убиство Данке Илић (2), умро је од инфаркта, сазнаје „Блиц“.

Далибор је преминуо у Полицијској управи у Бору након што му је позлило рано јутрос.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Далибору Драгијевићу (40) је у суботу, заједно са оцем Радетом, одређено задржавање до 48 сати због постојања сумње да су помогли Дејану Драгијевићу (50) осумњиченом за убиство Данке Илић, након извршења кривичног дела.

Поводом смрти Далибора Драгијевића огласио се и МУП.

– Осумњичени Д. Д. (1984) из Бора коме је у суботу одређено задржавање до 48 сати због постојања основа сумње да је помогао Д. Д. (1974) осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић након извршеног кривичног дела, преминуо је ноћас у Полицијској управи у Бору. Д. Д. је у раним јутарњим сатима позлило и упркос правовременом реаговању полицијских службеника и лекара Дома здравља у Бору који су покушали реанимацију он је у 3,10 часова преминуо, а од стране лекара мртвозорника констатована је природна смрт – наводи се у саопштењу МУП-а.

О догађају је одмах обавештено Више јавно тужилаштво у Зајечару које је наложило обдукцију на Институту за судску медицину у Београд.

Далибор је признао јуче да је помогао брату Дејану да се реши тела Данке, сазнаје „Блиц“.

Далибор пре смрти није давао изјаве за медије, а ово је о њему причао његов отац Раде.

Изненадна смрт брата убице би могла да утиче на истрагу, пошто је био једна од три кључне особе које могу да помогну полицији у потрази за телом Данке.

Подсетимо, Срђан Јанковић и Дејан Драгијевић, који су ухапшени због сумње да су убили Данку Илић, саслушани су у петак увече, а јуче им је одређен притвор. Драгијевић је пред тужиоцем признао злочин, док се Јанковић бранио ћутањем. Обојици је потом одређен притвор до 30 дана.

Полиција је у међувремену ухапсила Радета и Далибора Драгијевића,, због сумње да су му помогли да премести тело убијене девојчице.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ