Идвајамо Свет

РУСИ ПРЕТЕ СУДЊИМ ДАНОМ! МОСКВА ПОБЕСНЕЛА ЗБОГ ЗЛОСЛУТНОГ КОМЕНТАРА: „Зажалиће за све погрешне кораке“

Амбасадор Литваније у Шведској, бивши шеф литванског министарства спољних послова Линас Линкевичијус, наговестио је на друштвеној мрежи Икс да Кримски мост опет може бити мета напада. Руски дипломата у УН Дмитриј Пољански сигуран је да ће се Литванац покајати за ове речи.

Линкевичијус је објавио колаж са сликом моста и фотографијом лансирања ракете. Слике је пропратио речио: „Ако неко још није имао прилику да се фотографише на Кримском мосту, још има времена“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пољански је одговорио на овај коментар.

-Изгледа да злогласни твит (сада већ пољског министра спољних послова) Радослава Сикорског о диверзији на Северном току, који је касније кукавички обрисао, инспирише сервилне балтичко-америчке пудлице. Сада бесно лају, али ће касније јадно цвилити. Када дође судњи дан – зажалиће за све погрешне кораке – написао је Пољански.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

У септембру 2022. године, Сикорски, који још није био на месту шефа Министарства спољних послова, истакао се тиме што је изјавио да су САД учествовале у диверзији на гасовидима Северни ток.

-То је мала ствар, али лепа – написао је на Твитеру испод фотографије са места несреће.

-Хвала, САД – додао је, не прецизирајући на шта мисли.

Касније је Сикорски на свом профилу објавио цитат америчког председника Џозефа Бајдена који је запретио да ће уништити гасовод „Северни ток 2“.

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ