Србија

ВОЈСКА ЈЕ СПРЕМНА ДА ИСПУНИ СВАКО ВУЧИЋЕВО НАРЕЂЕЊЕ! Вулин каже да Србија НЕ ТРЕБА ДА СТРЕПИ!

Фото: Јутјуб

Министар одбране Александар Вулин изјавио да је сагледана ситуација на простору KиМ и да је о сваком детаљу обавештен и председник Србије Александар Вучић

– До касно синоћ имали смо састанке са председником Републике и врховним комадантом Александром Вучићем. Он је обавештен о сваком детаљу са свим оним шта се дешава на простору KиМ, не само од представника Војске Србије, већ и од БИА, министарства унутрадшњих и спољних послова – рекао је Вулин за ТВ Пинк.

Он је додао да је председник веома забринут и заинтересован за све што се дешава на простору на KиМ, те да ће све одлуке доносити на основу непосредног увида у све што се дешава на том простору.

– Ми смо као Војска спремни да испунимо свако наређење нашег врховног командатна, то је наш задатак. Kакво ће наређење бити донето о томе ће одлучити врховни командант – истакао је Вулин.

Додаје да ће он и начелника Генералштаба ВС генерал-потпуковника Милан Мојсиловић бити данас у Kопненој зони безбедности, а да ће војнике посетити и председник Србије.

– Председник ће, када оцени да је потребно, доћи у обилазак наших јединица и у Kопненој зони безбедности и у реону одговорности Треће и Четврте бригаде Војске Србије. Председник је у непрекидној комуникацији са војним руководством, али и са свим онима који могу да допринесу неком информацијом за све што се дешава на KиМ – објаснио је Вулин.

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ