Регион

ВИШЕСТРУКИ ЗЛОЧИНАЦ НАД СРБИМА тражи правду за Давида! Командант САМИР САДИКОВИЋ хоће да БЛОКИРА ДРЖАВУ!

Грађане Бањалуке, председавајући Председништвом БиХ, Милорад Додик позвао је на мир и уздржаност, на поштовање закона и процедура услед немилих догађаја који су се догодили на протесту „Правда за Давида“

Kомандант 4. Батаљона бугојанске бригаде такозване Армије БиХ, Самир Ћела Садиковић, вишеструки злочинац над српским цивилима и српском децом, све време, заједно са својим саборцима из бугојанске муслиманске бригаде, редовно учествује у протесту „Правда за Давида“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Самир Ћела Садиковић данас се поново огласио путем друштвене мреже Фејсбук, називајући министра полиције Републике Српске, Драгана Лукача, ратним злочинцем.

– Добро јутро најхрабрији људи, добро јутро моја Б Луко. Овом приликом да поручим ратном злочинцу и убици Лукачу да сам дошао кући, може и мене да хапси јер и ја сам Давор Драгичевић – написао је Садиковић на свом Фејсбук профилу.

Самир Садиковић звани Ћела, демобилисани је борац Армије БиХ, који је учествовао у ратним походима 1992. до 1995. године. Отац је троје деце, незапослен је и неретко изазива нереде због незадовољства што нема посао од 1995. године и живи у малом стану.

DOBRO JUTRO NAJ HRABRIJI LJUDI DOBRO JUTRO MOJA B LUKO OVOM PRILIKOM DA PORUCIM RATNOM ZLOCINCU I UBICI LUKACU DASAM DOSO KUCI MOZE I MENE DA HAPSI JER I JASAM DAVOR DRAGICEVIC

Geplaatst door Samir Cela Sadikovic op Woensdag 26 december 2018

Веома је активан на друштвеним мрежама и свакога дана користи прилику да хушка народ против државне власти у БиХ, али и у Србији, поготово након одржаних протеста, веома непримереним и насилничким објавама. Он је и раније на свом профилу писао и претио актуелној власти у Бањалуци, етикетирајући све неистомишљенике као „фашисте“ и позивајући народ да изађе на улице и блокира државу.

Самир Садиковић веома је познат јавности у Босни и Херцеговини, а о његовој нарави и делима којима је склон најбоље сведочи и то што је сам себе назвао „Газијом“. „Газија“ је била почасна титула у Османском царству, а користи се за војсковође који су се истакли у борби против муслиманских непријатеља.

Према писању медија у БиХ, Садиковић је у протеклом рату чинио злочине над српским цивилима, а осим њега, у Бањалуци су били и његови ратни другови Един Барјактаревић, Хамза Kркалић, Фахрудин Мехиновић, такође, одговорни за злочине над Србима, као и још неки. Овај командант се након тога није либио да упути и отворене претње новинарима у Републици Српској на свом Фејсбук профилу, речима да иде да напада новинаре, јер пишу о њему и позивао своје пријатеље да му пошаљу ко је све извештавао о њему, како би се обрачунао са њима.

Подсетимо, након дешавања на протесту у Бањалуци огласио се и министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач који је рекао да су се дешавања на тргу претворила у супротност са законом.

– Kао што вам је познато након девет месеци одржавања једног скупа који је био нелегалан, МУП Републике Српске није желио да спречи одржавање скупа све док се он одржавао на миран и достојанствен начин. Овде смо имали једну злоупотребу човека и то се више неће толерисати – рекао је Лукач.

Министар Лукач је истакао да је било физичког насртаја на припаднике МУП-а Српске, да се насилно покушавало ући у Палату председника Српске.

– То су ствари које не могу бити толерисане. То не може проћи. Ово је уређена држава и сви грађани па и Давор Драгичевић морају да поштују закон – закључио је Лукач.

MURISE MEMICU ORGANIZUJ ODLAZAK U B LUKU BLOKIRAJ DRZAVU HALO POZOVIJ NARODE

Geplaatst door Samir Cela Sadikovic op Dinsdag 25 december 2018

Грађане Бањалуке, председавајући Председништвом БиХ, Милорад Додик позвао је на мир и уздржаност, на поштовање закона и процедура, јер ове немиле слике, како је истакао, пријају очима само оних којима није стало ни до истине о страдању Давида Драгичевића, ни до Бањалуке, ни Републике Српске.

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ