Свет

АТЕНТАТ НА ПУТИНА, ТРАМП ЋЕ ОБОЛЕТИ, ЕУ ЧЕКА КРИЗА ГОРЕ ОД ОНЕ 2008! Ово је БАБА ВАНГИНО ПРОРОЧАНСТВО за 2019. годину!

Слепа бугарска пророчица Баба Ванга је за 2019. годину предвидела застрашујуће догађаје који би могли да промене свет, а о њеним пророчанствима за наредну годину пиш и светски таблоиди

Они подсећају да је видовита, слепа Бугарка која је поживела 87 година предвидела „Брегзит“, терористички напад на Њујорк 2001. и долазак Доналда Трампа на место председника Америке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Немачки Билд ову причу доноси на насловници свог портала, додајући да је Баба Ванга волела да говори у загонеткама и сликама, што је остављало простор за разне интерпретације.

Осим тога, она није записивала своја предвиђања, па се данас они које њене визије занимају ослањају на сведочења оних који су је својевремено посетили и слушали.

У њима стоји да ће 2019. бити „страшна“ за све људе у Русији, Азији и Европи, да ће велика вода однети у смрт невине људе, велика економска криза погодиће ЕУ, јача од оне 2008. године, а два моћна председника биће угрожена смрћу, болешћу и уништењем. Али, то није сво зло које нас чека јер ће се на земљу сручити велики метеор.

Kонкретно, европску економију чека пропаст, можда као резултат Брегзита када Британија напусти ЕУ.

Део Азије разориће цунами, на Русију пада велики метеорит, а руски председник Владимир Путин (66) има разлога да се плаши за свој живот. Наиме, неко из унутрашњег круга његовог тима за безбедност би могао да га нападне. Да ли ће Путин преживети, није јасно, наводи немачки Билд.

И први човек САД Доналд Трумп (72) ће, према Вангином пророчанству, бити веома забринут јер ће га оболети од мистериозне болести. Последице ће бити мучнина, нагли губитак слуха, оштећење мозга и на крају глувоћа. Један од чланова његове породице имаће саобраћајну несрећу, али се не наводи о коме је реч и да ли ће преживети.

 

Извор: bild.de/informer.rs

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ