Идвајамо Србија

Позната модна креаторка набацивала клијенте макроу Михајлу! Шок откриће, ево како су пословали

Фото: Pixabay.com

Позната модна креаторка из Београда набацивала је клијенте за ВИП проституцију.

Ова дизајнерка је сарађивала са ухапшеним српским краљем елитне проституције Михајлом Максимовићем, који је имао разгранату мрежу сарадника…

– Постојали су стални клијенти, клијенти по препоруци сталних клијената и посредници. Када су у питању посредници ствари су функционисале на следећи начин: посредник позове Михајла, наручи девојке и каже му када и где да их пошаље – објашњава саговорник и додаје да међу тим посредницима била и старија модна креаторка која је цењена у свету моде и која је скоро три деценије у модном бизнису.

– Она има свој познати бренд. Креаторка је захваљући свом послу стекла бројне контакте међу утицајним људима и људима из шоу-бизниса, али и међу девојкама – каже извор и додаје:

– Управо она је спојила Максимовића са неким моћним људма из света бизниса и политике, с једне стране, а с друге, му је помагала да пронађе атрактивне девојке које би задовољиле укусе клијената који су спремни доста да плате. Осим у земљи, она има одличне контакте и у иностранству – открива извор.

Позната креаорка је повезивала манекенке са Михајлом, а препоручивала их је и имућним познаницима. Михајло је свој “бзинис” довео до перфекцие. Осим што је водио уредну евиденци ју о свакој девојци, о сваком клијенту и заради, јако је држао и до самих девојака. Оне су имале редовне лекарске прегледе, ишле су код психолога, али и на тренинге.

 

Извор: Курир/Ало.рс

Loading...