Идвајамо Србија

ЛЕКАРИ ХИТНО РЕАГОВАЛИ! Гоца урлала од туге кад га је угледала! ДРАМА У БЕЧУ

Гордана Шаулић, удовица краља народне музике Шабана Шаулића, отпутовала је у Беч, где је посетила кума Слободана Бобија Стојадиновића.

Он се у једној тамошњој болници опоравља од последица саобраћајне несреће у којој су 17. фебруара погинули певач и његов клавијатуриста Мирсад Керић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Први сусрет Гоце и Бобија после кобног удеса за обоје је био стресан. Шабанова удовица није могла да се смири кад је видела кума у болничкој постељи. Гоца је плакала као да је поново проживљавала трагичан догађај у којем је остала без супруга, испричао је за Курир Стојадиновић.

Како каже, знајући да је Гоца једва преживела Шаулићеву смрт, био је свестан да ће јој тешко пасти и сусрет с њим. Он је иначе с кумом био веома близак, пратио га је на свим наступима, али није имао снаге да се јави Гоци јер је знао да се не мири с тим да њеног мужа више нема.

– Нисмо се чули скоро два месеца, јављао сам се само Санели. Она је мушки подносила наше разговоре због мене, иако сам осећао да би урликала од бола. Зато с Гоцом нисам смео да се чујем. Она ме је, наравно, сваки дан звала, али сам се ја плашио да јој се јавим. Нисам јој ни писао. Размишљао сам и о нашем сусрету, био сам у неизвесности како ћемо се понашати. Међутим, она је у суботу дошла у Беч – испричао је Слободан препустивши се сузама.

Гоца га је по доласку у Аустрију три пута позвала и молила га да се виде бар на пет минута.

– И нисам могао да јој одговорим. Међутим, наш заједнички пријатељ Зоки, који је увек за Шаулиће и многе друге колеге био ту, позвао ме је и питао да се видимо на минут јер је у пролазу. Створио се брзински. Мислио сам да ће с још једним колегом доћи, кад оно улази моја Гоца и плаче на сав глас – открива Боби, коме је срце хтело да пукне од туге и бола јер иако је прикован за кревет, хтео је да искочи из њега кад је њу угледао.

Мајко света, не могу да опишем тај тужни тренутак који као да је трајао пет сати, а не пет минута – с тугом прича Шабанов кум.

Због великог стреса који је доживела када је видела Бобија, који је у несрећи задобио тешке повреде пршљенова, карличне кости и зуба, Гоца није могла да контролише емоције, па су реаговали лекари и Шаулићева је морала да напусти болницу.

Доктори су их буквално отерали. Гоца је била ван себе. Урликала је. Отишла је, а мени је било још теже. Рекла ми је: “Толико ми је тешко, али и драго, јер као да сам мог Шабана видела” – каже Стојадиновић.

Гордани су се вратили сви последњи тренуци које је провела с мужем, додаје он, а сазнала је и неке нове детаље како се све одвијало кобног дана када је у Немачкој погинуо велики певач.

 

Извор: Srbijadanas.com/Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ