Србија

СРАМ ТЕ БИЛО! ВАША ЗЛОЧИНАЧКА АРМИЈА ЈЕ ПОБИЛА НА СТОТИНЕ НЕВИНИХ ЉУДИ! Срби оштро одговорили америчком амбасадору

Амерички амбасадор у Србији Kајл Скат изазвао је праву буру на Твитер када је написао да је срамота то што је пензионисани генерал Владимир Лазаревић предводио „Бесмртни пук“ у Нишу.

– Срамота је да осуђени ратни злочинац корача испред оних који желе да одају почаст савезницима који су умирали борећи се за правду и мир у Европи. Дан Европе = европске вредности – написао је јуче Kајл Скат на свом Твитеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међу првима је реаговао народни посланик СНС Владимир Ђукановић.

– Срамота је да ти ниси због свог поганог речника протеран из Србије. Срам те било, ти си нашао неком да приговараш да је злочинац. Твоја држава је на десетине других држава уништила кроз војне интервенције, а ваша злочиначка армија је побила на стотине хиљада невиних људи – написао је Ђукановић.

А било је и оваквих порука:

„Побили сте црвене људе, у окове бацили црне људе, атомске бомбе сте бацали на жуте људе, наставили крвави пир ратујући са пола планете… Помагали усташе, муџахедине, балије у рату против Срба и имаш храбрости да на м држиш буквицу – написао је један корисник Твитера уз пригодну графику.

Подсетимо, јуче је обележен Дан победе над фашизмом, а марш „Бесмртног пука“ у Нишу је преводио пензионисани генерал Владимир Лазаревић, некадашњи командант Приштинског корпуса и Треће армије.

Лазаревића је Хашки трибунал осудио за наводне злочине против човечности, кршења закона и обичаја ратовања и друга нехумана дела на 14 година затвора.

Извор: Kурир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ