Србија

ВЕЛЕИЗДАЈА У СНС-У! Двојица највиших функционера скидају Вучића!

Стеже се обруч око председника Србије Александра Вучића, а поред притисака споља везаних за питање Косова, шефа државе чека још једна битка, и то са његовим страначким колегама.

У врху највеће владајуће коалиције троје високопозиционираних функционера ове партије који су на државним позицијама увелико шурују са дипломатским представницима страних држава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Према информацијама којима располажемо, двоје наших функционера на сталној су вези са представницима две западне амбасаде. Консултују се пре сваког потеза, ћуте када им то сугеришу страни ментори. Ако боље погледате, видећете да када је густо неки људи нестану, просто као да их прогута земља. Да не буде забуне, знамо и за оне који шурују са неким амбасадама из источних држава. Знамо да један функционер сваки час трчи у једну од тих амбасада. Оно што везује сва три функционера је план да се уочи решавања косовског питања Вучићу забоде нож у леђа – наводи извор и додаје да је план против Вучића до танчина разрађен и да се чека погодан тренутак.

– Намера им је да окрену леђа Вучићу када буде било најкритичније не марећи за чињеницу да су на функције на којима су дошли управо захваљујући том истом Вучићу. На страначким састанцима или ћуте или климају главом на све оно што председник каже, али одмах после брже-боље трче да странце известе до танчина о чему се говорило. У дослуху са њима Вучића ће оставити на цедилу у кључном тренутку и тако им забити нож у леђа – открива план који је део челника СНС сковао са страним дипломатама.

Бивши оперативац Државне безбедности Божидар Спасић указује да увек постоје издајници, те да је могуће да ће се у коначном збиру косовског питања појавити људи који ће Вучићу забости нож у леђа и поред чињенице да су све време били део владајуће поставе, а по питању КиМ су све време ћутали.

– Њихов задатак је да не раде ништа, да ћуте и да нема помоћи од њих. Председник Вучић је и сам у више наврата опомињао своје сараднике да морају да буду јединствени, да прате државну политику и његов план да пронађе најбоље решење за Србе на КиМ. Решење косовског питања још није на видику, што је и сам председник потврдио, али када се приступи решавању тог питања, неки људи ће му сигурно окренути леђа и то под утицајем страних фактора и лобија. Није важан број људи који су спремни на издају, већ њихова функција и место на ком се налазе у позицији власти. Ти издајници можда имају задатак да опструирају власт, саботирају рад најважнијих институција на доношењу решења за КиМ. Они ће сигурно забости нож у леђа Вучићу – подвлачи Спасић.

Извор: Ало.рс/ Република/ М. И.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ