Свет

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ПАРА КОЈИ СЕ УПОЗНАО НА ЛЕТОВАЊУ У ХРВАТСКОЈ!

Фото: јутјуб

Тела америчке држављанке Чајне Диз (24) и аустралијског држављанина Лукаса Фалоуа (23) пронађена су 15. јула поред ауто-пута у Британској Колумбији у Канади где су били на двонедељном туристичком пропутовању кроз земљу.

Канадска полиција је објавила фоторобот човека осумњиченог за умешаност у злочин. Један од сведока видео је Лукаса како разговара са њим уз пут где су касније пронађени мртви. Канадска полиција верује да би овај случај двоструког убиства могао да има везе са нестанком још двоје тинејџера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један сведок рекао је да је тај мушкарац изашао из свог аутомобила пришао им и да су се свађали. Пет дана пошто су пронађена тела младића и девојке откривен је још један угљенисани леш у близини запаљеног камионета око 470 километара даље. Полиција сматра да је могуће да је и та смрт повезана са смрћу овог пара. ПШолиција није хтела да коментарише да ли се ради о серијском убици.

У међувремену је објављен и последњи снимак пара са сигурносних камера бензинске пумпе у Канади на коју су стали да наточе гориво и на ком се се грле. Снимљени су дан пре него што су убијени. Младић и девојка су упуцани и остављени на ауто-путу 20 км јужно од популарне туристичке дестинације Лиард Хот Спрингс. Верује се да су убијени између 14. и 15. јула. Њихов плави комби пронађен је поред тела. Полицији је требало три дана да их идентификује.

Лукасов отац Стефан, који је допутовао у Канаду, описао је убиство сина и његове девојке као „љубавну причу која се завршила трагично“. Млади пар се упознао на летовању у Хрватској 2017. у једном хостелу и од тада су путовали заједно по свету.

„Наш син се проводио најбоље у животу путујући светом. Упознао је прелепу младу девојку и били су диван, заљубљени пар”, рекао је он.

„Најгора љубавна прича икад. То су били млади људи пред којима је био цео живот, а сада су убијени. Можда сам искусан полицајац, али данас сам овде као отац жртве и ништа није могло да припреми мене или моју породицу за ово кроз што сада пролазимо. Изван себе смо’, рекао је

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ