Србија

Данас све стаје! Србе чека ТОТАЛНО ИСКЉУЧЕЊЕ!

Ваљдате Дака, председница косовске Централне изборне комисије сазвала је ЦИК на интерне консултације данас у 10 часова код ње у кабинету.

Већина представника мањинских странака неће учествовати у гласању, као ни да Српска листа неће присуствовати гласању јер се држи по страни у међуалбанском надмудривању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овакав сценарио према сазнањима Косово Онлине није најсрећније решење за Демократску партију Косова Кадрија Весељија (и Хашима Тачија) која је на све начина покушавала да пролонгира расписивање избора, упркос јавно израженој жељи за распуштањем парламента.

Посланици ДПК ће тако сутра бити у скупштинским клупама и гласаће за распуштање јер нису успели да направе неку другу већину за формирање нове владе без избора.

О томе је Косово Онлине већ писао, као и да ће избори највероватније бити расписани за 29. септембар. Према информацијама датог портала, они еветуално могу бити пролонгирани за 6. октобар, али су неизбежни у тренутној констелацији снага на косовској политичкој сцени.

Косово Онлине сазнаје да је Ваљдате Дака, председница косовске Централне изборне комисије сазвала ЦИК на интерне консултације сутра у 10 часова код ње у кабинету. Познаваоци политичких прилика кажу да је то уобичајена пракса пре расписивања избора.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ