Србија

МОНСТРУОЗНО! Стриц који је братанцима дао екстази у Новом Пазару на Фејсбуку објављивао две шокантне ствари!

Перица Д. из Новог Пазара ухапшен је због сумње да је деци свог брата (3 и 6) дао по таблету екстазија, а своје изборе није крио ни на друштвеним мрежама.

Његов Фејсбук профил испуњавају управо ове две ствари – слике двоје деце, као и референце на наркотике.
Испод фотографија на којој се дечак и девојчица играју или их Перица грли писао је „душа моја“, не кријући приврженост.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, измешане са фотографијама деце су оне џоинта на миљеу, потом љубичастог цвета конопље чије је улично име „Гоод Схит лоза канабиса“. Ту је потом фотографија девојке која испред полицијских кола пуши бонг, натпис на енглеском „ја волим траву“, као и тетоважа листа марихуане обавијене димом, за коју се не зна да ли је његова.

Подсетимо, Перица Д. ухапшен је након што је јуче увече братанцима, девојчици од шест и дечаку од три године, дао таблете екстазија.

Сумња се да је он малишанима дао по једну таблету.

Ускоро су деца почела чудно да се понашају, жалила су се да им није добро, па их је мајка хитно одвела код доктора. Несрећна деца била су ошамућена и дезоријентисана, а прегледом је утврђено присуство наркотика у организму малишана.

С обзиром на њихову малу грађу, оно што би одраслој особи пружило инстант задовољством, децу је могло и да убије.

-По налогу надлежног тужиоца, Перици Д. одређен је притвор до 48 сати, а осумњичен је да је починио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога – наводе у новопазарској полицији.

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ