Србија

ГРАЂАНИ У СТРАХУ: Авион већ неко време надлеће Београд !

Права драма одиграла се синоћ на небу изнад Београда када је авион Луфтханзе кружио добрих 30 минута изнад аеродрома Никола Тесла јер због лоших временских услова није могао да слети на писту.

Авион који је долазио из Франкфурта за Београд припремао се за слетање, међутим када су путници очекивали да авион атерира он се поново подигао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Никоме није било јасно шта се дешава, неки људи су помислили да су сели у погрешан авион, који уопште не слеће на београдски аеродром – кажеједан од путника са овог лета.

Према његовим речима нагађања људи прекинуо је капетан лета, који је обавестио све да због лоше видљивости чекају дозволу од контролора лета за безбедно слетање.

– Авион је онда кренуо да кружи изнад Београда, међутим оно што су путници видели све је збунило. У Београду је било ведро, све се видело, многи су правили чак и лепе фотографије, али изнад аеродрома су се накупили облаци и видљивост је била лоша – каже путник.

Према његовим речима авион је слетео након пола сата, захваљујући одличној сарадњи људи из контроле лета, аеродрома и пилотске кабине.

– Све се добро завршило. Авион је безбедно слетео на радост свих присутних – каже он.

Према његовим речима док је авион кружио изнад Београда, многи путници су били видно забринути, неки су се правили да спавају, други прекривали лице длановима, а трећи крстили, јер како каже сви су верници до прве турбуленције у авиону.

– Било је смешних ствари. Родитељи су деци објашњавали да авион тако мора да кружи да би слетео, како их не би уплашили. Човек поред мене се правио да спава, али на сваки па и мањи потрес он би одреаговао, а потом брже боље затворио очи – препричава детаље ове драме путник.

Према његовим речима када се авион приземљио све службе аеродрома биле су у приправности, за сваки случај.

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ