Регион

КАТАСТРОФА: Рођаци убили глувонему жену због новца !

Фото: јутјуб

Државна тужитељка Милица Рмандић одредила је притвор до 30 дана Бјелопољцима Дамиру Селимовићу (24) и Данку Божовићу (24) због сумње да су убили Драгицу Селимовић (55), као и Јашару Селимовићу (29) због непријављивања кривичног дела и починиоца и недозвољеног држања оружја.

Вијести из полиције незванично сазнају да материјални трагови указују на то да су Селимовић и Божовић починили кривично дело – тешко убиство из користољубља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дамир и Данко су рођаци покојне глувонеме жене која је нађена мртва јуче у опљачканој кући, а Јашар је њен полубрат. Хапшење је уследило након одбукције коју је обавио др Немања Радојевић, којом је утврђено да је реч о насилној смрти.

Ухапшени су из куће у бјелопољском ромском насељу Ракоње однели више од пет хиљада евра, потврдили су Вијестима извори повезани са истрагом. Вијести незванично сазнају да су Дамир Селимовић и Јашар Селимовић признали да су били у кући, али да нису признали убиство, док се Данко Божовић бранио ћутањем, тврдећи да није способан да говори.

Нико од њих, међутим, није открио где је новац који је наводно нестао из куће.

Смрт Драгице Селимовић и преметачину у кући пријавио је њен супруг Ненад јуче око 13.30 часова. У кући је у време убиства наводно била и њихова десетогодишња усвојена ћерка, која је такође глувонема.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ