Србија

ДРАМА: Познатом глумцу Ланету Гутовићу позлило усред представе !

Милану Ланету Гутовићу позлило је у понедељак вече у Академији 28, током представе „Обично вече“. Глумац се осетио лоше још на самом почетку комада, због чега су се сви у публици уплашили.

– Било је страшно. Лане је изашао на сцену и већ у наредном тренутку смо видели да му је лоше. Људи су се узнемирили, а неки од гледалаца су кренули на сцену да му помогну. Одмах су га склонили, а публику замолили да напусте салу. Сви смо били уплашени и само смо желели да знамо да ли је Лане добро – прича саговорник Курира који је био у сали.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Комичар је одмах завршио код лекара и након указане медицинске помоћи му је било боље. То је потврдио његов менаџер Ђорђе Милутиновић.

– Тачно је. Ланету је позлило на самом почетку представе. Сала је била пуна, али то се дешава кад је овакво време и притисак. Одмах је отишао код лекара и тамо је провео неколико сати. Чули смо се јутрос и добро је. Објавићемо нови термин играња. Нема ништа горе за глумца него кад мора да откаже представу – каже Милутиновић.

Иначе, Милан Лане Гутовић ће се и новембру дружити са својом публиком. На почетку месеца, 13. новембра, изводиће комад „Украђена личнос‘“, а 25. новембра „Обично вече“.

Гутовић, како пише Курир, није био расположен за коментаре.

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ