Србија

СТРАШНО: Бошко Обрадовић позива на насиље, нека се припреми …

Застрашујући призори из Боливије, где су демонстранти брутално мучили градоначелницу Винта Патрисију Арће, обишли су цео свет, а лидер покрета Двери Бошко Обрадовић у томе је нашао инспирацију да прети заменику градоначелника Београда Горану Весићу.

Он је вест у којој се описује како су демонстранти градоначелницу извукли на улицу, оборили је, ошишали јој косу и по њој полили црвену фарбу поделио на Твитеру и написао: „Нека се припреми Весић, градоначелница Београда!“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Весић је на све ово казао:

– Шта друго да очекујете од Обрадовића, следбеника српског фашисте Димитрија Лјотића, чији су војници и официри скупљали ђаке у Крагујевцу и водили их нацистима на стрељање. Обрадовић, плаћеник Драгана Ђиласа, свакодневно прети већинској Србији и политичким противницима и промовише насиље. Али осим што је фашиста, овај политичар, који се понаша као дрипац, познат је по томе да је у стању да за хиљаду динара прода све и сваког.

Такође, овакве претње многи су осудили, а међу њима и члан Управног одбора Фондације СНС Небојша Бакарец, који каже да је ово доказ фашизма.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ