Србија

ЗАПАД ПОБЕСНЕО! Вучић поручио: Баш ме брига шта ви мислите, Србија ће од сада…

Председник Србије Александар Вучић и премијери Северне Македоније и Албаније Зоран Заев и Еди Рама обратили су се предстваницима медија након састанка са представницима међународних организација и институција у Охриду.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да нема потребу да се додворава некоме и понавља да европски пут нема алтернатиу, већ да улазак у ЕУ не зависи само од самих држава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Може шест младића да воли једну девојку, али она може да буде незаинтересована. Ми смо завршили 50 одсто посла да се ми њима свиђамо, али 50 одсто је да ли се ми њима свиђамо. Баш ме брига шта они мисле. Најважнији је живот наших грађана, мене занима бољи живот мојих људи. Наше алализе говоре да ће прво корист имати грађани Северне Македоније, Албаније, па тек у Србији. Као што за Раму каже да ће бити у Југославији, мени је то смешно. Мени замерају да стварам велику Албанију. Шта имате против тога да се брже пролази камионима – упитао је Вучић.

Он је додао да су званичници западног Балкана „мало старији“ и паметнији, па су схватили да је потребно да се удружују уместо да се оговорају.

 

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ